Så var kvalpane 6 veker og no er det liv her! Har desverre ikkje klart å oppdatere E-kullsida, då eg ikkje får programmet til å virke, men får legge ut litt her medan eg ventar på at Arnfinn kan gi meg ei hjelpande hand .smiley

Mykje har skjedd sida sist og det starta med at eg fekk besøk av søstra mi, Siri, torsdag og ho hadde med seg 4 kvalpar og 4 voksne. Ho var på besøk hos oss til søndagen og vi hadde då 15 hundar i hus! Det gjekk veldig bra, 2 kvalpekull og 7 voksne hunder.
Laurdagen var vi i Ålesund på utstilling, då skulle Siri stille hundane sine, og det gjekk bra. Ho fikk BIR og BIR veteran.

Søndag var det Zuki som skulle stillast, og ho vart nr 2 i juniorklassa med ck og vart 3. beste tispe smiley

Førstkomande fredag tek vi med bernerane inkl. kvalpane og reiser til Frya der det er spesialutstilling for Berner. Vi gleder oss til årets første campingtur og å møte igjen gode vennersmiley.

Litt bilder av kvalpane og besøket:

-Linnsmiley