Då er kvalpane snart 8 veker gamle, og onsdag skal kvalpane til veterinær for å få helseattest, vaksine og id-merking. Fredag reiser første kvalpen, den skal bu i Ørsta, berre 10-15 min her i frå, så reiser dei andre i tur og orden..

Sida sist har vi vore på NBSK si spesialutstilling på Frya. Vi tok med oss Zuki, Bella og kvalpane og var på Frya frå fredag 29. mai til mandag 1. juni. Det var nydelig vær heile helga, og kvalpane fikk vere ute heile dagen og få mykje inntrykk av lyder, andre hunder, vaksne og barn. Vi var ein gjeng med bobiler og campingvogner som sto sammen og vi hadde det utrulig koselig og kjekt saman, så vi har reservert plassen til neste år, og gler oss til neste pinse!

I dag har vi hatt mykje besøk heile dagen, og vi har kosa oss. Det er så koselig med alle som stikk innom for å helse på både oss og hundane.

Har tatt ein del bilder i dag, men det er jammen ikkje lett!smiley Det slår ikkje feil, når eg ser eit nydelig motiv av ein eller fleire av kvalpane, sett meg ned på huk for å ta bilde, så kjem dei i full fart for å kose. Då blir bilda der etter..

Eg starta dagen med ein deilig tur i skogen, og på slutten av turen fikk hundane bade i hovdevatnet, årets første svømmetur, deilig!

Nokre bilder:

Zuki og Bella i Hovdevatnetsmiley

Mira elsker å svømmesmiley

Nydelige Bella mi, herlig er hosmiley

Melkebaren er open sånn av og til.. Tispe 3 er mett og forsyntsmiley

Tispe1 slapper av i hagen smiley

Tispe 2 klarte utrulig nok å sitte stille så eg fikk eit bilde av hosmiley

Tispe 3 over og undersmiley

Tispe 4 tar ein pust i bakkensmiley, desverre vart bilde uklart..

Zuki tar kveldsvasken på tispe 4, flinke storesøstrasmiley

Det var det eg hadde for i dag, ha ei fin veke alle sammen smiley

Linn smiley